Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
wintergerechten

Gestoofde venkel met portobello en ham

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de venkels schoon en snijd ze in dikke plakken. Snijd de portobello’s in dikke plakken. Was de tijm, schud hem goed droog en ris de blaadjes van de takjes.

  2. Smelt de boter in een ruime braadpan. Leg de venkel, de portobello en de tijm in de boter en bestrooi het geheel met zout en peper. Bak ca. 5 minuten op laag vuur. Blus af met een scheutje sherry of port en leg het deksel op de pan. Smoor het geheel 15-20 minuten op laag vuur.

  3. Scheur de parmaham in repen. Serveer de venkel en de portobello met de parmaham.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)