Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
Gevulde jalapeño’s met MonChou en spek

Gevulde eitjes met MonChou

In samenwerking met MonChou®
  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

De romige vulling van de MonChou maakt deze eitjes extra lekker. Varieer met je favoriete ingrediënten en maak een tafel vol met jouw zelfgemaakte eitjes.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

De romige vulling van de MonChou maakt deze eitjes extra lekker. Varieer met je favoriete ingrediënten en maak een tafel vol met jouw zelfgemaakte eitjes.

Bereiding

  1. Kook de eieren in ca. 9 minuten hard, spoel ze met koud water en laat afkoelen. Pel de eieren, snijd ze in de lengte doormidden en schep voorzichtig het eigeel eruit.

  2. Doe het eigeel in een kom en voeg de MonChou, de mosterd, de citroenschil en het sap toe. Pureer met een staafmixer tot een gladde crème. Roer 2 el dille door de crème en breng op smaak met zout en peper.

  3. Schep de crème in de spuitzak en spuit mooie toefjes in de holtes van de eieren. Garneer met wat extra dille en de sesamzaadjes.

Per portie: 77 kcal | 1 g koolhydraten | 5 g eiwit | 6 g vet

Receptuur, styling en foodstyling: Jacqueline Sluijter Foto’s: Sander Damen

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)