Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Gevulde jalapeño’s met MonChou en spek

Gevulde eitjes met MonChou

In samenwerking met MonChou®
  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de eieren in ca. 9 minuten hard, spoel ze met koud water en laat afkoelen. Pel de eieren, snijd ze in de lengte doormidden en schep voorzichtig het eigeel eruit.

  2. Doe het eigeel in een kom en voeg de MonChou, de mosterd, de citroenschil en het sap toe. Pureer met een staafmixer tot een gladde crème. Roer 2 el dille door de crème en breng op smaak met zout en peper.

  3. Schep de crème in de spuitzak en spuit mooie toefjes in de holtes van de eieren. Garneer met wat extra dille en de sesamzaadjes.

Per portie: 77 kcal | 1 g koolhydraten | 5 g eiwit | 6 g vet

Receptuur, styling en foodstyling: Jacqueline Sluijter Foto’s: Sander Damen

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)