Foodies 10/2024
Wij gaan bakken
Cover van
Gevulde jalapeño’s met roomkaas en spek

Gevulde jalapeño’s met roomkaas en spek

In samenwerking met Bowls and Dishes
  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Mexicaans borrelen! Zet je mariachimuziek maar aan en hang de lichtjes in de tuin voor een lekker lange zomeravond!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Snijd de jalapeño’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Vul de jalapeño’s met de roomkaas. Wikkel elke jalapeñohelft in een plakje spek. Bedruip met wat honing.

  2. Leg de gevulde jalapeño’s op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 25 minuten in de oven tot het spek knapperig is.

Receptuur en foodstyling: Willem van Santen en Valerie van Baasbank Foto’s: Willem van Santen Styling: Femke van Waveren

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)