Gevulde pancakes met gezouten karamel
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
1. Doe achtereenvolgens de suiker, de eieren, 25 g gesmolten boter, de melk, de bloem en het bakpoeder in een keukenmachine of blender en mix tot een glad beslag. Schenk het beslag in een kan.
2. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bestrijk hem met boter. Schenk voldoende beslag in de pan voor een dikke pancake (ca. 10 cm Ø). Schep een eetlepel gezouten karamel in het midden en schep er met een lepel wat van het beslag overheen. Bak verder tot je het oppervlak op ziet stijven. Draai de pancake dan om en bak hem aan de andere kant goudbruin. Bak op dezelfde manier de overige pancakes en bestrijk daarbij de pan steeds met een beetje boter.
3. Serveer de pancakes met de frambozen, de yoghurt (of ijs) en bedruppeld met gezouten karamel.