Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
gevulde pancakes

Gevulde pancakes met gezouten karamel

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten voor 12 stuks

Bereiding

  1. 1. Doe achtereenvolgens de suiker, de eieren, 25 g gesmolten boter, de melk, de bloem en het bakpoeder in een keukenmachine of blender en mix tot een glad beslag. Schenk het beslag in een kan.

  2. 2. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bestrijk hem met boter. Schenk voldoende beslag in de pan voor een dikke pancake (ca. 10 cm Ø). Schep een eetlepel gezouten karamel in het midden en schep er met een lepel wat van het beslag overheen. Bak verder tot je het oppervlak op ziet stijven. Draai de pancake dan om en bak hem aan de andere kant goudbruin. Bak op dezelfde manier de overige pancakes en bestrijk daarbij de pan steeds met een beetje boter.

  3. 3. Serveer de pancakes met de frambozen, de yoghurt (of ijs) en bedruppeld met gezouten karamel.

Per portie: 420 kcal | 60 g koolhydraten | 12 g eiwit | 14 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Stuart Ovenden Styling: Morag Farquhar Foodstyling: Adam Bush

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)