Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
paprika met mie en ham

Gevulde paprika met mie en ham

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout.

  2. Pel en snipper de rode ui. Verhit de olie in een pan en fruit er de ui en de kerrie ca. 2 minuten in. Giet de mie af en laat hem uitlekken. Meng het uimengsel, de hamblokjes en de eieren door de mie. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Snijd in de lengte een kapje van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Leg de paprika’s met de open kant naar boven in een ovenschaal en vul ze met het miemengsel. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Bak de paprika’s ca. 20 minuten in de oven en serveer ze direct.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)