Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
paprika met mie en ham

Gevulde paprika met mie en ham

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout.

  2. Pel en snipper de rode ui. Verhit de olie in een pan en fruit er de ui en de kerrie ca. 2 minuten in. Giet de mie af en laat hem uitlekken. Meng het uimengsel, de hamblokjes en de eieren door de mie. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Snijd in de lengte een kapje van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Leg de paprika’s met de open kant naar boven in een ovenschaal en vul ze met het miemengsel. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Bak de paprika’s ca. 20 minuten in de oven en serveer ze direct.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)