Abonneren
Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Cover voor Gevulde perziken

Gevulde perziken

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Halveer de perziken en verwijder de pit. Bedruppel de perziken met de frambozenazijn en leg ze met de holle kant boven op een bakplaat.

  2. Snijd het vanillestokje in de lengte door en schraap het merg eruit. Kneed de amandelen, de boter, de suiker en het vanillemerg door elkaar. Vul de perziken met het amandelmengsel en rooster het geheel ca. 10 minuten in de oven.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!