Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Gevulde perziken

Gevulde perziken

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Halveer de perziken en verwijder de pit. Bedruppel de perziken met de frambozenazijn en leg ze met de holle kant boven op een bakplaat.

  2. Snijd het vanillestokje in de lengte door en schraap het merg eruit. Kneed de amandelen, de boter, de suiker en het vanillemerg door elkaar. Vul de perziken met het amandelmengsel en rooster het geheel ca. 10 minuten in de oven.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)