Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Gevulde portobello’s met kaas

Gevulde portobello’s met kaas

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

In dit recept gebruiken we roomkaas en cheddar, maar vervang die laatste eens door morbier. Succes gegarandeerd!

Bereiding

  1. Zet de grillfunctie van de oven aan op de hoogste stand. Bestrijk de portobello’s rondom met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Leg de portobello’s op een bakplaat en gril ze 6-8 minuten in de oven tot ze zacht zijn. Draai halverwege om.

  2. Meng de cheddar met de roomkaas, de mosterd en de worcestersaus en breng op smaak met zout en peper. Vul de portobello’s met het
    mengsel en zet ze opnieuw onder de grill tot de kaasvulling borrelt en goudbruin begint te kleuren.

  3. Klop voor de dressing de azijn met de olie. Klop de overige ingrediënten erdoorheen. Verdeel de portobello’s en de rucola over 4 borden en besprenkel met de dressing.

Per portie: 422 kcal | 5 g koolhydraten | 19 g eiwit | 36 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Faye Wears Foodstyling: Libby Silbermann

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)