Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
gevulde tijgerbollen met ei

Gevulde tijgerbollen met ei

  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Doe eens een keer gek en eet je eitje niet op je broodje maar in je broodje. Dit gerecht voor gevulde tijgerbollen wil je straks iedere zaterdaglunch weer.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Doe eens een keer gek en eet je eitje niet op je broodje maar in je broodje. Dit gerecht voor gevulde tijgerbollen wil je straks iedere zaterdaglunch weer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hete lucht 160°C). Snijd de topjes van de tijgerbollen, maar gooi ze niet weg. Hol de  broodjes uit.

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak er de knoflookworst in. Vul de broodjes ondertussen met de geraspte kaas. Verdeel de worst eroverheen.

  3. Breek in elk broodje een ei. Bestrooi het ei met zout en peper. Zet de broodjes in de oven en bak ca. 20 minuten tot het ei gestold is. Garneer met de bieslook en serveer met de topjes brood.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)