Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Gevulde zoete aardappel met krokante chorizo

Gevulde zoete aardappel met krokante chorizo

  • Eenvoudig

  • ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Prik de aardappels enkele malen in met een vork. Rooster de aardappels ca. 45 minuten in de oven tot ze gaar en zacht zijn.

  2. 2. Pureer de zure room en de feta in een keukenmachine tot een gladde massa. Roer de jalapeños en de koriander door het fetamengsel. Bak de chorizo in een droge pan krokant.

  3. 3. Snijd de aardappels open en verdeel de fetaroom eroverheen. Bestrooi met de chorizo en garneer met de waterkers.

Per portie: 565 kcal | 63 g koolhydraten | 16 g eiwit | 25 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)