Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Gevulde zoete aardappel met krokante chorizo

Gevulde zoete aardappel met krokante chorizo

  • Eenvoudig

  • ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Prik de aardappels enkele malen in met een vork. Rooster de aardappels ca. 45 minuten in de oven tot ze gaar en zacht zijn.

  2. 2. Pureer de zure room en de feta in een keukenmachine tot een gladde massa. Roer de jalapeños en de koriander door het fetamengsel. Bak de chorizo in een droge pan krokant.

  3. 3. Snijd de aardappels open en verdeel de fetaroom eroverheen. Bestrooi met de chorizo en garneer met de waterkers.

Per portie: 565 kcal | 63 g koolhydraten | 16 g eiwit | 25 g vet

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!