Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Gewokte pittige garnalen

Gewokte pittige garnalen

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een koekenpan of wok op middelhoog vuur. Voeg de ajwain zaadjes, de gemalen koriander en de kashmiri pepers toe en bak een paar seconden. Voeg de ui toe en bak 8-10 minuten tot de ui zacht wordt en bruin begint de kleuren. Voeg de knoflook toe en bak ca. 1 minuut verder.

  2. Voeg de tomaten toe en bak ca. 4 minuten tot ze zacht zijn. Voeg de garnalen toe en bak ca. 3 minuten tot ze roze beginnen te kleuren. Voeg de gember, de verse koriander, de groene pepers, het citroensap, zout en peper toe en zet een deksel op de pan. Kook het geheel nog ca. 1 minuut. Serveer met de naan.

Per portie: 252 kcal | 10 g koolhydraten | 18 g eiwit | 14 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Maunika Fotografie: Vinny Whiteman Styling: Morag Farquhar Foodstyling: Myles Williamso

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)