Abonneren
Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Het kleine boek voor aperitieven: Gin and It

Gin and It

  • Eenvoudig

  • 5 minuten bereidingstijd5 min. bereidingstijd

Kate Hawkings: "De Gin and It – gin en Italiaanse vermout – is een van mijn favoriete cocktails. Hij duikt op in veel oude films en boeken, maar lijkt onverklaarbaar uit de gratie te zijn geraakt."

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Kate Hawkings: "De Gin and It – gin en Italiaanse vermout – is een van mijn favoriete cocktails. Hij duikt op in veel oude films en boeken, maar lijkt onverklaarbaar uit de gratie te zijn geraakt."

Bereiding

  1. Roer de gin en Martini met ijs en schenk door een zeef in een gekoelde coupe. Garneer met de zure kersen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Het kleine boek voor aperitieven

€ 12,95
Het kleine boek voor aperitieven
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!