Glasnoedels met garnalen en kool
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Maak de spitskool schoon en snijd hem in repen. Was de rode pepers en snijd ze in ringen. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringen. Pel en snipper de knoflook. Was de bieslook, schud hem droog en hak hem grof. Dep de garnalen goed droog en bestrooi ze met zout en peper.
Week de glasnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking in kokendheet water.
Verhit de olie op hoog vuur in een wok en bak er de rode peper, de knoflook en de lente-ui ca. 1 minuut in. Voeg de garnalen en de spitskool toe en roerbak nog ca. 3 minuten. Blus af met de shaoxingwijn en de sojasaus.
Giet de noedels af en meng ze met de overige ingrediënten. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Dien op en bestrooi met de bieslook.