Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Gnocchi met boerenkool en gorgonzola

Gnocchi met boerenkool en gorgonzola

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Gnocchi met boerenkool en gorgonzola. Simpel, makkelijk en snel voor twee personen, dat is precies waar jij op zit te wachten na een drukke dag!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Gnocchi met boerenkool en gorgonzola. Simpel, makkelijk en snel voor twee personen, dat is precies waar jij op zit te wachten na een drukke dag!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 120°C / hetelucht: 100°C). Bereid de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep ze uit de pan en voeg de boerenkool toe aan het kokende water. Kook ca. 5  minuten. Giet de boerenkool af en meng de boerenkool, de gorgonzola en de crème fraîche in de pan.

  2. Roer de gnocchi erdoorheen. Verdeel het geheel over een ovenschaal en verwarm ze ca. 10 minuten in de oven tot het geheel goed verwarmd is en de bovenkant een beetje bruin kleurt. Lekker met een groene salade.

Wat vind jij van dit recept?

3.4 / 5.0 (10 stemmen)