Bereiding

Gnocchi met boerenkool en gorgonzola, lekker voor door de week. Simpel, makkelijk en snel voor twee personen, dat is precies waar jij op zit te wachten op de drukke dinsdag!

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 120°C / hetelucht: 100°C). Bereid de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep ze uit de pan en voeg de boerenkool toe aan het kokende water. Kook ca. 5  minuten. Giet de boerenkool af en meng de boerenkool, de gorgonzola en de crème fraîche in de pan.
  2. Roer de gnocchi erdoorheen. Verdeel het geheel over een ovenschaal en verwarm ze ca. 10 minuten in de oven tot het geheel goed verwarmd is en de bovenkant een beetje bruin kleurt. Lekker met een groene salade.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Vinny Whiteman Styling: Davina Perkins Foodstyling: Amy Stephenson