Gnocchi met spinazie en mozzarella
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Donna Hay: "Dit is echt de meest troostrijke, voedzame maaltijd die er bestaat. De truc bij dit eenpansgerecht is de gnocchi in melk te koken, voor een heerlijke romige saus waarmee je altijd indruk maakt."
Tip van Donna
Wat voor gnocchi je ook kiest, kook ze tot ze net gaar zijn – gnocchi die te lang is gekookt wordt zompig! Je kunt hier ook andere bladgroente gebruiken, zoals fijngesneden boerenkool, snijbiet of erwtjes uit de vriezer.
Bereiding
Schenk de melk in een diepe ovenbestendige koekenpan en verwarm tot het bijna kookt. Voeg de gnocchi toe en kook 3 minuten, tot de kussentjes net zacht worden.
Verwarm de grill voor op hoge stand.
Roer de spinazie door de gnocchi, met 60 gram van de parmezaan, de citroenrasp, zout en peper.
Verdeel de mozzarella en de rest van de parmezaan erover.
Zet 8-10 minuten onder de grill, tot de bovenkant goudkleurig is. Dien op.
Uit het boek