Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Gnocchi met tomatensaus, munt en vegan spekjes

Gnocchi met tomatensaus, munt en vegan spekjes

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de gnocchi in gezouten water tot ze boven komen drijven.

  2. Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan en bak de spekjes krokant. Voeg de tomatensaus toe samen met de gekookte gnocchi. Roer goed om en verdeel over 4 borden. Werk af met de verse muntblaadjes en parmezaan. Buon appetito! 

Buon appetito! 

Receptuur: Luna Trapani van restaurant Spritz Antwerpen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)