Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Gnocchi met tomatensaus, munt en vegan spekjes

Gnocchi met tomatensaus, munt en vegan spekjes

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de gnocchi in gezouten water tot ze boven komen drijven.

  2. Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan en bak de spekjes krokant. Voeg de tomatensaus toe samen met de gekookte gnocchi. Roer goed om en verdeel over 4 borden. Werk af met de verse muntblaadjes en parmezaan. Buon appetito! 

Receptuur: Luna Trapani van restaurant Spritz Antwerpen

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!