Foodies 06/2025 Kleur
Koken met kleur
cover van foodies koken met kleur
Gnocchi uit de oven met warmgerookte zalm

Gnocchi uit de oven met warmgerookte zalm

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Soms heb je gewoon behoefte aan een bord vol comfort en warmte. Dit recept is de perfecte keuze om je dag een stukje beter te maken.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Soms heb je gewoon behoefte aan een bord vol comfort en warmte. Dit recept is de perfecte keuze om je dag een stukje beter te maken.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 220⁰C / hetelucht: 200⁰C). Doe de gnocchi in een ovenschaal en leg de zalm ertussen – alles moet dicht tegen elkaar aan passen.

  2. Roer de slagroom, de melk, de citroenschil, de tijmblaadjes, de parmezaan, de mosterd, zout en peper door elkaar. Voeg de bevroren spinazie toe aan de ovenschaal en schenk het roommengsel eroverheen.

  3. Bak 20-25 minuten in de oven, tot de gnocchi zachter is en de zalm gaar. Roer halverwege de baktijd voorzichtig door om de spinazie uit elkaar te halen. Serveer met een salade.

Per portie: 777 kcal | 44 g koolhydraten | 41 g eiwit | 47 g vet

Olive Magazine / Immediate Media Fotografie en receptuur: Olive Magazine

Wat vind jij van dit recept?

4.6 / 5.0 (19 stemmen)