Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Bereid de gnocchi volgens de aanwij zingen op de verpakking, maar zorg dat hij niet te gaar kookt – hij moet zij n stevigheid behouden.
  2. Breng een pan met ruim water aan de kook en kook er de doperwten, tuinbonen en aspergetips 2-3 minuten in. Giet de groenten af en spoel kort af met koud water.
  3. Verwij der het velletje van de Italiaanse worsten en rol van de vleesvulling balletjes van ca. 2 cm doorsnede. Verhit 2 el olij folie in een koekenpan en bak er de balletjes rondom bruin, maar nog niet gaar in. Zet de balletjes apart.
  4. Roer in een grote kom de crème fraî che, de knofl ook, het citroensap, de citroenschil en de peterselie door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Meng de groenten, de worst en de gnocchi erdoorheen.
  5. Vet de ovenschaal in met 1 tl olijfolie. Verdeel het gnocchimengsel over de schaal en verdeel de mozzarella eroverheen. Bak de gnocchischotel ca. 15 minuten in de oven tot de mozzarella gesmolten is. Garneer met het verse basilicum en de Parmezaanse kaas.
Saison Dupont

Lekker met

Saison Dupont
€1,99

Van diner naar lunch

De volgende dag nog leftovers? Maak er morgen bruschetta’s met tuinbonen en geitenkaas van!

Per portie: ca. 906 kcal
50 g eiwit | 52 g vet | 59 g koolhydraten

Receptuur: Jacqueline Sluijter Foto’s: Willem van Santen Styling: Femke van Waveren