Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
Gorgonzoladip met zoetzure rode uitjes, bieslook en zwarte peper

Gorgonzoladip met zoetzure rode uitjes, bieslook en zwarte peper

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal de Gorgonzola met de crème fraîche in een keukenmachine tot een gladde dip. Schep in een schaaltje en houd apart.

  2. Verwarm de azijn in een pannetje tot hij net kookt en schenk hem over de gesnipperde rode ui. Roer de honing erdoorheen en laat ca. 20 minuten staan.

  3. Schep het ui-azijnmengsel op de dip en maak af met versgemalen zwarte peper en fijngesneden bieslook.

Per portie: 162 kcal | 3 g koolhydraten | 7 g eiwit | 13 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)