Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Gorgonzoladip met zoetzure rode uitjes, bieslook en zwarte peper

Gorgonzoladip met zoetzure rode uitjes, bieslook en zwarte peper

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal de Gorgonzola met de crème fraîche in een keukenmachine tot een gladde dip. Schep in een schaaltje en houd apart.

  2. Verwarm de azijn in een pannetje tot hij net kookt en schenk hem over de gesnipperde rode ui. Roer de honing erdoorheen en laat ca. 20 minuten staan.

  3. Schep het ui-azijnmengsel op de dip en maak af met versgemalen zwarte peper en fijngesneden bieslook.

Per portie: 162 kcal | 3 g koolhydraten | 7 g eiwit | 13 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)