Bereiding

Voorbereiding:

  1. Rol het pizzadeeg uit en snijd het in 4 stukken, zo groot als de bodem van de gourmetpannetjes. Bewaar het deeg
    gekoeld tot je de pannetjes gaat bekleden.
  2. Maak een mengsel van de verse tomaatblokjes, tomatenblokjes op sap, gesnipperde sjalot, geraspte knoflook, paprikablokjes, peperringetjes en zout.

Aan tafel:

  1. Vet per portie een koud gourmetpannetje in met wat zonnebloemolie. Strooi wat paneermeel in het pannetje en bedek hiermee de bodem en de randjes. Klop het
    overtollige paneermeel uit het pannetje.
  2. Leg een portie pizzadeeg in het pannetje. Schep wat tomatenmengsel op het pizzadeeg en doe er lekker wat oude kaas bovenop.
  3. Zet het pannetje eerst 3 minuten op de gourmetplaat en bak de pizza daarna nog 4 minuten onder de grill.
  4. Door het paneermeel kun je de pizza vrij gemakkelijk uit het pannetje halen als het deeg gaar is.

TIP VAN DANNY: Uiteraard kun je eindeloos variëren met het beleg van de panpizza. Probeer ook eens crème fraîche, prei en gruyèrekaas.

Gourmetpret met Danny

Recept uit het boek

Gourmetpret met Danny