Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
Ideale cocktail voor kerst: Dark and stormy punch and pomegranate and bourbon smash

Granaatappel-bourbonsmash

  • Eenvoudig

  • 5 minuten bereidingstijd5 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Verdeel het merendeel van de bramen, de  granaatappelmelasse, de bourbon en de honingsiroop over 2 brede whiskyglazen. Stamp de bramen lichtjes met een houten cocktailstamper zodat de sappen vrijkomen.

  2. 2. Voeg ijs toe en vul de cocktails aan met mineraalwater. Roer voorzichtig. Garneer met de apart gehouden bramen.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Hannah Guinnes Foto’s: Alex Luck Styling: Morag Farquhar Foodstyling: Adam Bush

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)