Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Granaatappelgranola met kwark

Granaatappelgranola met kwark

  • Eenvoudig

  • 50 minuten bereidingstijd50 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tarwekorrels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Giet de tarwe af en laat hem uitlekken. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3).

  2. Spreid de tarwe, de havermout, de hazelnoten en de pecannoten uit op een bakplaat. Bedruppel met de olie en meng goed door. Rooster het geheel 10-15 minuten in de oven.

  3. Laat het notenmengsel helemaal afkoelen. Halveer de granaatappel en tik met een lepel de pitjes uit de schil. Verdeel de kwark over kommen en strooi er de granola en de granaatappelpitten overheen. Bedruppel met de granaatappelsiroop.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)