Abonneren
Foodies 08/2025
Spaanse zomer
cover met spaanse gazpacho in kom
Grapefruit-muntsyllabub

Grapefruit-muntsyllabub

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

  • ca. 24 uur wachttijdca. 24 u. wachttijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop met een handmixer de room en de suiker in zachte pieken. Spatel de wijn, het grapefruitsap en de gehakte munt er voorzichtig doorheen en klop opnieuw tot zachte pieken.

  2. Verdeel het mengsel over dessertglazen en zet maximaal 24 uur in de koelkast. Zet de grapefruitpartjes en het grapefruitrasp in de koelkast tot je wil opdienen. Bestrooi de syllabub net voor je gaat serveren met het rasp, de partjes en de hele muntblaadjes. Serveer met de cantuccini, gedoopt in gesmolten chocolade.

Per portie: 397 kcal | 15 g koolhydraten | 1 g eiwit | 36 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Anna Glover Fotografie: Louise Hagger Styling: Faye Wears Food Styling: Jack Sargeson

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!