Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Tapenade

Grissini

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

  • 30 minuten wachttijd30 min. wachttijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Pel de knoflook en maal hem met het venkelzaad in een vijzel fijn. Kneed de bloem, de roggebloem, de gist, de basterdsuiker het zout, de boter en 2 el olijfolie met ca. 150 ml lauw water tot een soepel deeg. Laat het deeg ca. 30 minuten afgedekt rijzen.

  2. Verwarm de oven voor (elektrisch: 225°C / hetelucht: 200°C). Rol dunne sliertjes van het deeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met de olijfolie en bestrooi met grof zeezout. Bak de grissini in ca. 10 minuten goudbruin en krokant in de oven.

Per portie: 299 kcal | 46 g koolhydraten | 7 g eiwit | 9 g vet

Receptuur & foodstyling: Willem van Santen Styling: Willemijn van der Kamp

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!