Bereiding
- Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hete lucht: 180°C). Leg de zalmfilets met de huid naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met zout en peper. Bak in 12-15 minuten gaar in de oven.
- Kook intussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Klop de parmezaan met de crème fraîche, de citroenschil, het citroensap, een snuf zout en peper en ¾ van de peterselie door elkaar.
- Giet de pasta af, maar bewaar een klein kopje kookwater. Doe de pasta terug in de pan en meng de roomsaus en een scheutje kookwater erdoorheen, zodat er een romige pasta ontstaat. Verdeel de pasta over 2 borden en verdeel de zalm in stukken over de pasta. Garneer met de overige peterselie.
Per portie: ca. 727 kcal
47 g eiwit | 32 g vet | 61 g koolhydraten
© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Mike English Styling: Faye Wears Foodstyling: Ella Tarn