Romige pasta met zalm en doperwten
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Doe de pasta in een ruime pan met kokend water en wat zout. Leg een stoommandje of een metalen vergiet op de pasta en leg de zalm erin. Dek de pan af en kook ca. 10 minuten tot de pasta al dente is en de zalm gaar is. Giet de pasta af en breek de zalm in stukken.
Verhit intussen de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak er de ui ca. 5 minuten in tot hij zacht en bruin is. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut verder tot de aroma’s vrijkomen.
Voeg de bouillon, de crème fraîche en de erwten toe, breng aan de kook en kook ca. 2 minuten tot de erwten zacht zijn. Meng de pasta erdoorheen. Voeg de zalm, de citroenschil en de helft van de dille toe en meng alles door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de pasta over borden en garneer met de overige dille.