Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Tapenade

Grissini

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

  • 30 minuten wachttijd30 min. wachttijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de knoflook en maal hem met het venkelzaad in een vijzel fijn. Kneed de bloem, de roggebloem, de gist, de basterdsuiker het zout, de boter en 2 el olijfolie met ca. 150 ml lauw water tot een soepel deeg. Laat het deeg ca. 30 minuten afgedekt rijzen.

  2. Verwarm de oven voor (elektrisch: 225°C / hetelucht: 200°C). Rol dunne sliertjes van het deeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met de olijfolie en bestrooi met grof zeezout. Bak de grissini in ca. 10 minuten goudbruin en krokant in de oven.

Per portie: 299 kcal | 46 g koolhydraten | 7 g eiwit | 9 g vet

Receptuur & foodstyling: Willem van Santen Styling: Willemijn van der Kamp

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)