Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Groentespiesje met Thaise pindasaus

Groentespiesjes met Thaise pindasaus

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Voor de saus

Bereiding

  1. Meng de currypasta met de olie in een kom. Snijd de groenten in gelijke stukken en meng ze in de kom goed met het currymengsel. Rijg de groenten om en om aan de satéprikkers.

  2. Meng voor de saus alle ingrediënten door elkaar. Voeg eventueel een scheutje warm water toe als de saus te dik is. Gril de spiesjes ca. 5 minuten rondom in een hete grillpan. Serveer de spiesjes met de pindasaus. Strooi er de pinda’s en bosui over.

Receptuur: Willem van Santen en Valerie van Baasbank Foto’s: Willem van Santen Foodstyling: Femke van Waveren

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)