Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
Halloumi fajita's

Halloumi fajita’s

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Verhit de olie in een diepe pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en de paprika toe en bak tot ze aan de randen bruin beginnen te kleuren. Voeg het chilipoeder, het knoflookzout en het komijnpoeder toe en bak een paar minuten al omscheppend mee. Schep de groenten uit de pan en wrijf de pan voorzichtig schoon met een keukenpapiertje.

  2. 2. Snijd de halloumi in reepjes en bak in de pan tot hij aan beide zijden goudbruin is. Doe de groenten terug in de pan en meng het geheel goed. Serveer de warme tortilla’s, het groente-halloumimengsel, de spinazie, de zure room en de koriander samen en laat iedereen aan tafel zelf zijn fajita samenstellen.

Per portie: 885 kcal | 52 g koolhydraten | 40 g eiwit | 56 g vet

Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Morag Farquhar Foodstyling: Amy Kinnear

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)