Abonneren
Foodies 08/2025
Spaanse zomer
cover met spaanse gazpacho in kom
Halloumi fajita's

Halloumi fajita’s

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Verhit de olie in een diepe pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en de paprika toe en bak tot ze aan de randen bruin beginnen te kleuren. Voeg het chilipoeder, het knoflookzout en het komijnpoeder toe en bak een paar minuten al omscheppend mee. Schep de groenten uit de pan en wrijf de pan voorzichtig schoon met een keukenpapiertje.

  2. 2. Snijd de halloumi in reepjes en bak in de pan tot hij aan beide zijden goudbruin is. Doe de groenten terug in de pan en meng het geheel goed. Serveer de warme tortilla’s, het groente-halloumimengsel, de spinazie, de zure room en de koriander samen en laat iedereen aan tafel zelf zijn fajita samenstellen.

Per portie: 885 kcal | 52 g koolhydraten | 40 g eiwit | 56 g vet

Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Morag Farquhar Foodstyling: Amy Kinnear

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!