Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Halloumi-harissatosti met honing

Halloumi-harissatosti met honing

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak er de halloumi een paar minuten per zijde in tot hij goudbruin kleurt. Schep de halloumi uit de pan en dep de pan droog met keukenpapier.

  2. Verdeel de halloumi over 2 sneetjes brood. Besmeer de halloumi met de rozenharissa en bedruppel met de honing. Verdeel de tomaten eroverheen. Breng op smaak met peper en dek af met het overige brood. Verhit de helft van de boter in de koekenpan en leg de tosti’s erin. Zet een zwaar gewicht op de tosti’s zoals een bord of een blik bonen. Wacht tot de onderkant goudbruin kleurt en draai de tosti’s dan om. Verhit de overige boter in de pan en bak de andere zijden van de tosti’s goudbruin.

Per portie: 872 kcal | 63 g koolhydraten | 40 g eiwit | 51 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Sabrina Ghayour Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Sal Henley

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)