Bereiding
Halloumi is een ideale kaas om te bakken omdat hij vrij elastisch is en een lekker krokant korstje krijgt.
- Verwarm de oven voor (elektrisch: 220°C / hetelucht: 200°C). Doe de paprika’s en de halloumi in een ovenschaal. Meng de tijm met 1 el olijfolie, het citroensap en de knoflook. Sprenkel over de paprika en de halloumi. Leg de citroenschijfjes erop.
- Bak het geheel ca. 10 minuten tot de halloumi zacht en licht goudbruin is. Laat de spinazie met een beetje olie in een pan slinken. Verdeel de spinazie over 2 borden. Schep de paprika, de
halloumi en al het braadvocht uit de ovenschaal op de spinazie. Lekker met geroosterd brood.
Per portie: ca. 506 kcal
30 g eiwit | 39 g vet| 8 g koolhydraten
© olive Magazine / Immediate Media Recepten:Janine Ratcliffe Foto’s:Sam Stowell Styling:Iris Bromet Foodstyling:Natalie Thomson