Bereiding

Halloumi is een ideale kaas om te bakken omdat hij vrij elastisch is en een lekker krokant korstje krijgt.

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 220°C / hetelucht: 200°C). Doe de paprika’s en de halloumi in een ovenschaal. Meng de tijm met 1 el olijfolie, het citroensap en de knoflook. Sprenkel over de paprika en de halloumi. Leg de citroenschijfjes erop.
  2. Bak het geheel ca. 10 minuten tot de halloumi zacht en licht goudbruin is. Laat de spinazie met een beetje olie in een pan slinken. Verdeel de spinazie over 2 borden. Schep de paprika, de
    halloumi en al het braadvocht uit de ovenschaal op de spinazie. Lekker met geroosterd brood.

Per portie: ca. 506 kcal
30 g eiwit | 39 g vet| 8 g koolhydraten

© olive Magazine / Immediate Media Recepten:Janine Ratcliffe Foto’s:Sam Stowell Styling:Iris Bromet Foodstyling:Natalie Thomson