Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Bord met halloumifrietjes uit de airfryer met een yoghurtdip, besprenkelt met granaatappelsiroop

Halloumifrietjes met yoghurtdip

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Zin in een snelle borrelsnack? Deze crispy, zoute halloumifrietjes met frisse yoghurtdip zijn zo klaar! En weer eens wat anders dan de klassieke frietjes.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
6

Ingrediënten

Zin in een snelle borrelsnack? Deze crispy, zoute halloumifrietjes met frisse yoghurtdip zijn zo klaar! En weer eens wat anders dan de klassieke frietjes.

Bereiding

  1. Halveer de halloumi en snijd in frietjes. Dep droog met keukenpapier.

  2. Roer de bloem, de oregano, het knoflookpoeder en peper door elkaar. Wentel de halloumifrietjes door het bloemmengsel tot ze rondom bedekt zijn.

  3. Verhit de airfryer tot 180°C (elektrische oven: 210°C / heteluchtoven: 190°C). Leg met een keukentang de halloumifrietjes in een enkele laag in het mandje van de airfryer.

  4. Bak in 10-12 minuten (oven: 12-15 minuten) goudkleurig en gaar; draai halverwege de baktijd om. Verdeel over een bord. Besprenkel de yoghurt met granaatappelstroop en serveer met de halloumifrietjes.

Per portie: 272 kcal | 8 g koolhydraten | 19 g eiwit | 18 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Samuel Goldsmith Fotografie: Gareth Morgans Styling: Lauren Miller Foodstyling: Troy Willis

Wat vind jij van dit recept?

4.7 / 5.0 (6 stemmen)