Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Haringsandwich

Haringsandwich

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Benodigdheden

  • houten prikkers
Het typische beeld van een willekeurige stad in Nederland: een viskraam midden op het marktplein. Met dit recept maak je de lekkerste snacks van de visboer helemaal zelf.

Bereiding

  1. Roer de mascarpone los en meng er de bieslook doorheen. Breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de plakjes roggebrood met de mascarpone. Beleg de helft van het roggebrood met haring en rode ui-ringen. Leg de overige plakjes roggebrood erop en snijd schuin door in sandwiches. Steek eventueel een prikkertje in de sandwiches.

Per portie: 344 kcal | 29 g koolhydraten | 19 g eiwit | 16 g vet

Receptuur & fotografie: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)