Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Hasselback aardappels

Hasselbackaardappels met taleggio en tijm

  • Gemiddeld

  • 55 minuten bereidingstijd55 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Snijd de aardappels om de 5 mm diep in maar niet helemaal door. Leg eventueel 2 houten lepels tegen de aardappel zodat je hem niet helemaal door kunt snijden.

  2. 2. Meng de aardappels in een grote kom met de tijm, de knoflook, de olijfolie, zout en peper zodat ze met de olie bedekt zijn. Verdeel de aardappels over een braadslee en bak ze 30-35 minuten tot ze zacht zijn. Verdeel de taleggio over de aardappels en bak ze ca. 5 minuten verder. Bestrooi voor het serveren met wat verse tijmblaadjes en sprenkel er wat honing overheen.

Per portie: 345 kcal | 42 g koolhydraten | 11 g eiwit | 14 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Amber De Florio

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)