Bereiding

  1. Kook voor de salade de tuinbonen in water en zout ca. 6 minuten. Voeg de tuinerwten toe en kook ze 1-2 minuten mee. Giet af en spoel onder koud stromend water. Was de radijsjes en schaaf ze boven een schaal met een mandoline in flinterdunne plakjes. Maak de lente-uitjes schoon, snijd ze grof en meng ze met de tuinbonen, de tuinerwten en de radijsjes. Meng in een kommetje de olie met het citroensap, zout en peper en zet even apart.
  2. Verdeel de Hoemoes Artisjok over vier grote borden en maak met de achterkant van een lepel in het midden van de borden een mooie baan. Snijd de citroen in partjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de Maza Falafel in ca. 3 minuten krokant. Verdeel de falafel over de Hoemoes Artisjok. Pluk de blaadjes munt van de takjes. Meng de dressing en de munt door de salade. Schep de salade in een mooi bergje naast de falafel (aan een kant) op de borden.
  3. Verkruimel de geitenkaas erover en bestrooi met versgemalen peper. Serveer met partjes citroen en warme pitabroodjes. Eet smakelijk!

Wil je Maza een keer in het echt beleven? Breng dan eens een bezoekje aan de Foodhallen Amsterdam of Winkelcentrum Stadshart Amstelveen.

Gratis receptenboekje

Heb jij het nieuwe receptenboekje met recepten van tv-kok Jeremy Vermolen al? Je vindt ‘m in ons julinummer en je kunt ‘m ook gratis ophalen bij Maza in De Foodhallen en Stadshart Amstelveen.

Meer informatie over de producten van Maza vind je op Maza.nl en volg Facebook.com/MasMasMaza voor meer receptinspiratie!