Foodies 10/2024
Wij gaan bakken
Cover van
hot cocktail

Hot cocktail

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Doe het appelsap, 2 tl kaneelpoeder en de steranijs in een pan en verwarm langzaam tot net onder het kookpunt. Klop intussen de slagroom lobbig. Haal het sap van het vuur en roer er de Licor 43 doorheen.

  2. 2. Verwijder evt. de steranijs en schenk de cocktail in 4 glazen. Garneer met een flinke toef slagroom en bestrooi met wat extra kaneelpoeder.

Per portie: 333 kcal | 35 g koolhydraten | 1 g eiwit | 11 g vet

Receptuur en foodstyling: Jacqueline Sluijter fotografie: Sander Damen camera: Panasonic LUMIX G 100 camera

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)