Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Hummus met crudités

Hummus met crudités

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
7

Ingrediënten

Zijn je gasten al onderweg en heb je nog niet bedacht wat je gaat serveren? Geen zorgen, deze makkelijke borrelhap staat zo op tafel.

Bereiding

  1. Verdeel de hummus in 3-4 hoopjes over een schaal en maak er met een lepel kuiltjes in. Vul elk kuiltje met verschillende toppings, zoals crispy chiliolie, olijfolie, geroosterde pijnboompitten en citroensap of met granaatappelstroop, olijfolie en gehakte walnoten of met andere dingen die je lekker vindt. Leg de groenten bij de hummus op de schaal en serveer met toastjes of andere ingrediënten om te dippen.

Per portie (8): 458 kcal | 16 g koolhydraten | 9 g eiwit | 38 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Lulu Grimes Fotografie: David Charbit Styling: Victoria Eldridge Foodstyling: Katy Gilhooly

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)