Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
recepten met hummus pesto

Hummus-pesto

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Wij eten het liefste iedere dag hummus, maar af en toe variëren is wel zo fijn en leuk. Deze hummus-pesto kun je goed gebruiken als dip bij borrelhapjes, maar op een cracker of op brood tijdens de lunch is hij ook zeker een aanrader.

Bereiding

  1. Meng de basilicum, knoflook en olijfolie in de blender tot een pesto. Schep twee eetlepels pesto uit de blender voor de garnering later.

  2. Giet de kikkererwten af en spoel onder koud water.

  3. Voeg de kikkererwten, edelgistvlokken, het zout en water toe aan de pesto in de blender en meng tot een smeuïge hummus.

Dit recept is gemaakt door Sanne. Kijk voor meer lekkere vegan recepten op haar website Living the Green Life.

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (6 stemmen)