Ice cream float met Baileys en chocoladesaus
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
Advertentie
Patissier Meike Schaling van Petit Gâteau in Amsterdam maakte in samenwerking met Roberta Pagnier dit heerlijke recept voor een ice cream float met Baileys. Makkelijk om te maken én ontzettend lekker!
Bereiding
Verwarm voor de chocoladesaus de melk en slagroom in een kleine steelpan. Meng de fijne kristalsuiker en cacao in een kom en doe er een beetje warm melk/slagroommengsel door. Maak een papje en giet dit vervolgens in de pan. Breng aan de kook en laat op laag vuur en onder voortdurend roeren indikken.
Giet vervolgens 90 ml Baileys Salted Caramel in een groot glas en doe er 2 bolletjes chocolade-ijs bij.
Giet hier 240 ml koffie bij en doe er nog een bolletje chocolade ijs bij.
Decoreer met de chocoladesaus en een verse kers.