Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
IJskoude grapefruit met muntsiroop

IJskoude grapefruit met muntsiroop

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de munt en schud hem droog. Breng 100 ml water met de suiker, de citroen en de helft van de munt aan de kook en laat ca. 5 minuten op laag vuur trekken. Neem van het vuur en schenk de siroop door een zeef. Laat afkoelen.

  2. Halveer de grapefruits. Leg de halve grapefruits ca. 40 minuten in de diepvries, zodat ze licht bevroren zijn. Pluk de blaadjes van de overige munt. Serveer de grapefruits met een lepeltje, schenk er de muntsiroop overheen en garneer met de munt.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Femke van Waveren
Servies etc.: Dille & Kamille Arnhem, Subba

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)