Bereiding

  1. Snijd de varkenswangetjes doormidden. Verhit de olie in de binnenpan** van de Crock-Pot (slowcooker) op matig vuur. Bestrooi het vlees met zout en peper. Bak de varkenswangetjes ca. 4 minuten per zijde, zodat ze mooi bruin kleuren. Plaats de binnenpan in het verwarmingselement van de slowcooker.
  2. Blus het vlees af met het bier en de vleesjus. Voeg de uiringen, de champignons, de paprika, de krieltjes en de oregano toe. Roer goed door en zet de Crock-Pot slowcooker aan op stand low. Stoof het geheel in ca. 6 uur in de slowcooker  zacht en gaar.
  3. Roer de Amsterdamse uitjes door het stoofvlees. Lekker met wat verse oregano en grof zeezout.

**Gebruik van je binnenpan
Let op, voor dit recept gebruikten we de binnenpan van Crock-Pot model CR026. Niet alle binnenpannen zijn geschikt om los als pan te gebruiken, lees hiervoor de gebruiksaanwijzing van je slowcooker goed door.