Bereiding
- Snijd de varkenswangetjes doormidden. Verhit de olie in de binnenpan** van de Crock-Pot (slowcooker) op matig vuur. Bestrooi het vlees met zout en peper. Bak de varkenswangetjes ca. 4 minuten per zijde, zodat ze mooi bruin kleuren. Plaats de binnenpan in het verwarmingselement van de slowcooker.
- Blus het vlees af met het bier en de vleesjus. Voeg de uiringen, de champignons, de paprika, de krieltjes en de oregano toe. Roer goed door en zet de Crock-Pot slowcooker aan op stand low. Stoof het geheel in ca. 6 uur in de slowcooker zacht en gaar.
- Roer de Amsterdamse uitjes door het stoofvlees. Lekker met wat verse oregano en grof zeezout.
**Gebruik van je binnenpan
Let op, voor dit recept gebruikten we de binnenpan van Crock-Pot model CR026. Niet alle binnenpannen zijn geschikt om los als pan te gebruiken, lees hiervoor de gebruiksaanwijzing van je slowcooker goed door.