Bereiding

Deze zomer geen saaie bammetjes maar originele en rijkgevulde sandwiches. Bestel je altijd salami, artisjokken en olijven op je pizza? Beleg er ook eens je broodje mee.

  1. Bestrijk iedere broodjeshelft aan de snijkant met 1 el pesto. Beleg de onderste broodjeshelften met de salami, mozzarella, tomaatjes, paprika, olijven en artisjokken.
  2. Meng de rucola met de balsamico en wat zout en peper in een kom. Leg de rucola boven op de broodjes en bedruppel met de balsamico uit de kom. Dek af met de bovenste broodjeshelften en serveer direct of verpak in folie en zet tot gebruik in de koelkast.

Per broodje: ca. 844 kcal
30 g eiwit | 44 g vet | 81 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Lottie Covell