Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Italiaanse sandwich met pesto, mozzarella en salami

Italiaanse sandwich met pesto, mozzarella en salami

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrijk iedere broodjeshelft aan de snijkant met 1 el pesto. Beleg de onderste broodjeshelften met de salami, mozzarella, tomaatjes, paprika, olijven en artisjokken.

  2. Meng de rucola met de balsamico en wat zout en peper in een kom. Leg de rucola boven op de broodjes en bedruppel met de balsamico uit de kom. Dek af met de bovenste broodjeshelften en serveer direct of verpak in folie en zet tot gebruik in de koelkast.

Per portie: 844 kcal | 81 g koolhydraten | 30 g eiwit | 44 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Lottie Covell

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)