Bereiding

  1. Meng de ingrediënten voor de tonkatsusaus. Meng de witte kool met een snufje zout en het citroensap.
  2. Sla de koteletten plat tot ze ca. 1 cm dik zijn. Verdeel de bloem, het ei en de panko over drie verschillende borden. Haal de koteletten eerst door de bloem, dan door het ei en als laatste door de panko.
  3. Verwarm een beetje olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Leg de kotelleten in de pan en bak in 3-4 minuten aan beide zijden knapperig en goudbruin.
  4. Rooster het witbrood in een broodrooster of droge koekenpan lichtbruin. Besmeer de helft van het brood met de mayonaise, beleg met de koteletten en verdeel de helft van de saus eroverheen. Maak de broodjes af met de witte kool en dek af met het overige brood. Snijd de korsten eraf. Serveer met de overige saus.

Per stuk: ca. 833 kcal
43 g eiwit 24 g vet 108 g koolhydraten

© olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Jennifer Joyce