Japanse katsu sando
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
1. Meng de ingrediënten voor de tonkatsusaus. Meng de witte kool met een snufje zout en het citroensap.
2. Sla de koteletten plat tot ze ca. 1 cm dik zijn. Verdeel de bloem, het ei en de panko over drie verschillende borden. Haal de koteletten eerst door de bloem, dan door het ei en als laatste door de panko.
3. Verwarm een beetje olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Leg de koteletten in de pan en bak in 3-4 minuten aan beide zijden knapperig en goudbruin.
4. Rooster het witbrood in een broodrooster of droge koekenpan lichtbruin. Besmeer de helft van het brood met de mayonaise, beleg met de koteletten en verdeel de helft van de saus eroverheen. Maak de broodjes af met de witte kool en dek af met het overige brood. Snijd de korsten eraf. Serveer met de overige saus.