Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Kaas-crodog met cornichons

Kaas-crodog met cornichons

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Gril de runderchipolata’s ca. 10 minuten rondom in een grillpan of op de barbecue. Roer de mascarpone los en meng er de bieslook en de comté doorheen. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Snijd de croissants aan de bovenkant open en bestrijk ze elk met 1 el van het mascarponemengsel. Beleg met de gegrilde worsten en maak af met de cornichons.

Per portie: 497 kcal | 16 g koolhydraten | 19 g eiwit | 39 g vet

Foto’s & foodstyling: Willem van Santen Styling: Anne Heesink Servies etc.: eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!