Bereiding

  1. Dep de mozzarella droog met keukenpapier en snijd hem in dunne plakjes. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Mix de boter met de knoflook, de sriracha en de lente-ui tot een grove pasta in een keukenmachine.
  2. Leg het stokbrood op een vel aluminiumfolie en snijd het schuin in plakken, maar snijd de plakken niet helemaal tot de bodem door. Verdeel het botermengsel met een klein mesje tussen de plakken. Verdeel de plakjes mozzarella met steeds een flinke snuf geraspte cheddar tussen de plakken. Wikkel het stokbrood in het aluminiumfolie en bak ca. 15 minuten in de oven. Maak de bovenkant van het folie open en bak het stokbrood onafgedekt nog 3-5 minuten goudbruin in de oven.

Per portie: 515 kcal
20 g eiwit | 24 g vet | 53 g koolhydraten

Wil je ook het brood zelf bakken, probeer dan ons recept voor kaas knoflookbroodjes.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Luis Peral Foodstyling: Adam Bush