Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
kaas-knoflookbrood

Kaas-knoflookbrood met sriracha

  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Blaas je gerechten nieuw leven in met de Thaise chilisaus sriracha. Begin eens met dit kaas-knoflookbrood.

Bereiding

  1. Dep de mozzarella droog met keukenpapier en snijd hem in dunne plakjes. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Mix de boter met de knoflook, de sriracha en de lente-ui tot een grove pasta in een keukenmachine.

  2. Leg het stokbrood op een vel aluminiumfolie en snijd het schuin in plakken, maar snijd de plakken niet helemaal tot de bodem door. Verdeel het botermengsel met een klein mesje tussen de plakken. Verdeel de plakjes mozzarella met steeds een flinke snuf geraspte cheddar tussen de plakken. Wikkel het stokbrood in het aluminiumfolie en bak ca. 15 minuten in de oven. Maak de bovenkant van het folie open en bak het stokbrood onafgedekt nog 3-5 minuten goudbruin in de oven.

Per portie: 515 kcal | 53 g koolhydraten | 20 g eiwit | 24 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Luis Peral Foodstyling: Adam Bush

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)