Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Cover voor Kaassaus

Kaassaus

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de boter en roer de bloem erdoorheen. Verhit al roerend op laag vuur tot de roux een bol vormt en loslaat van de pan. Neem van het vuur.

  2. Voeg al roerend portiegewijs de melk toe en roer het geheel goed glad. Breng de saus al roerend aan de kook. Houd 2 el geraspte kaas apart, roer de overige kaas door de saus en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Serveer de kaassaus bijvoorbeeld met broccoli of kip.

© Fotografie: Stephan van Raay / Foodstyling & receptuur: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)