Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Kabeljauw met bonen en tomaat uit de oven

Kabeljauw met bonen en tomaat uit de oven

  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
2

Ingrediënten

Dit krokante visje met tomaat en bonen uit de oven bewijst dat gezond en lekker goed samen kunnen gaan.

Bereiding

  1. 1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Verhit 1 el olijfolie in een ovenbestendige koekenpan. Fruit er de ui en de knoflook ca. 8 minuten glazig in. Roer het venkelzaad erdoorheen en fruit ca. 1 minuut verder. Voeg de tomaten toe, breng aan de kook en kook ca. 15 minuten op laag vuur tot de saus iets ingedikt is. Roer de limabonen erdoorheen en breng op smaak met zout en peper.

  2. 2. Leg de kabeljauwfilets in de bonensaus. Meng in een kommetje het paneermeel met de rozemarijn, de parmezaan en zout en peper naar smaak. Verdeel het mengsel over de kabeljauwfilets en bak het geheel in ca. 15 minuten goudbruin en gaar in de oven.

Per portie: 521 kcal | 42 g koolhydraten | 46 g eiwit | 17 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)