Kabeljauw met bonen en tomaat uit de oven
Eenvoudig
45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Verhit 1 el olijfolie in een ovenbestendige koekenpan. Fruit er de ui en de knoflook ca. 8 minuten glazig in. Roer het venkelzaad erdoorheen en fruit ca. 1 minuut verder. Voeg de tomaten toe, breng aan de kook en kook ca. 15 minuten op laag vuur tot de saus iets ingedikt is. Roer de limabonen erdoorheen en breng op smaak met zout en peper.
Leg de kabeljauwfilets in de bonensaus. Meng in een kommetje het paneermeel met de rozemarijn, de parmezaan en zout en peper naar smaak. Verdeel het mengsel over de kabeljauwfilets en bak het geheel in ca. 15 minuten goudbruin en gaar in de oven.