Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Kabeljauw met kokos en gember 'en papillotte'

Kabeljauw met kokos en gember ‘en papillotte’

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Maal de koriander, de knoflook, het limoensap, de gember en de groene peper in een keukenmachine tot een pasta. Meng de specerijenpasta in een kom met de kokos en de komijn. Breng op smaak met zout.

  2. 2. Bestrijk 2 grote stukken aluminiumfolie met boter. Schep op ieder stuk 2 el van het kokosmengsel. Leg de visfilets erop en bedek met het overige kokosmengsel. Leg er nog een klontje boter op en vouw het folie strak dicht tot pakketjes. Leg de pakketjes op een bakplaat. Bak ze 15­-20 minuten in de oven, afhankelijk van de dikte van de visfilet. Controleer na 15 minuten of de vis gaar is.

  3. 3. Stoom intussen de paksoi in een stoommandje en bedruip hem met sesamolie. Serveer de vis met de paksoi.

Per portie: 399 kcal | 7 g koolhydraten | 32 g eiwit | 25 g vet

© olive Magazine / Immediate Media Foto’s: Tony Briscoe Receptuur: Janine Ratcliffe Styling: Rob Merrett Foodstyling: Emily Kydd

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)