Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Cover voor Kabeljauw met shiitake, crème fraîche en dille

Kabeljauw met shiitake, crème fraîche en dille

  • Gemiddeld

  • 40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Maak de shiitakes schoon en snijd ze in zeer dunne plakken. Verdeel de shiitake over de vellen bakpapier en leg er een takje dille op. Leg de kabeljauw erop en bestrooi het geheel ruim met zout en peper.

  2. Verdeel de crème fraîche over de vis en pak het bakpapier aan de bovenkant bij elkaar. Bind de pakketjes vast met keukengaren, let daarbij op dat er geen openingen in het bakpapier zitten.

  3. Leg de pakketjes op een bakplaat en bak ze ca. 25 minuten in de oven. Lekker met pappardelle.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)