Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Kabeljauw met tomaten ‘en papillotte’

Kabeljauw met tomaten ‘en papillotte’

  • Gemiddeld

  • 50 minuten bereidingstijd50 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Doe de chorizo met de olijfolie in een bakpan en bak de worst op matig vuur tot de oranje olie uit de worst gesmolten is. Neem de stukjes worst uit de pan en doe ze in een kom met de bonen, de tomaten, de olijven, de peterselie, de azijn, de suiker en de tomatenpuree. Breng op smaak met zout en peper en meng goed door elkaar.

  2. Leg een groot stuk bakpapier in een ovenschaal zodat het papier over de rand hangt. Schep het chorizomengsel in het midden van het papier. Bestrooi de kabeljauwfilet met het gerooktepaprikapoeder en wat zout en peper. Leg de vis op het chorizomengsel. Druppel de chorizo-olie eroverheen. Vouw de randen van het papier bij elkaar en rol het op zodat een pakketje ontstaat. Zet het geheel in en de oven en bak 20- 30 minuten tot de vis gaar is.

  3. Open het pakketje op tafel en strooi er eventueel nog wat peterselie overheen.

Per portie: 575 kcal | 27 g koolhydraten | 53 g eiwit | 26 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Sarah Cook Foto’s: Mike English Styling: Rob Merrett Foodstyling: Anna Glover

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)