Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Kaneelijs met vanille en zure appel

Kaneelijs met vanille en zure appel

  • Gemiddeld

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de appels en wrijf ze droog. Rasp de appels in grove reepjes. Splijt het vanillestokje en schraap er het merg uit. Meng de appel met het vanillemerg en het citroensap.

  2. Verdeel het appelmengsel over bordjes en verdeel er de bollen kaneelijs op. Bestrooi met het kaneelpoeder.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)